Novi Paketi Neo

15. jun 2023
novice_1/novi-paketi-neo-akustika-group

Telekom Slovenije predstavlja nove pakete NEO, ki vključujejo vse potrebno za brezskrbno uporabo televizije, interneta in mobilne telefonije.

Paketi NEO vključujejo hitri internet z do 1 Gbit/s prenosa podatkov, televizijo z več kot 170 programi, med katerimi so športni, filmski,otroški in drugi kanali, ter neomejene klice in sporočila v mobilnem omrežju Telekoma Slovenije.

Poleg tega paketi NEO ponujajo tudi dodatne ugodnosti, kot so HBO GO, Pickbox, Digi Sport, EON in TViN, ter super popuste na nakup mobilnih telefonov in drugih naprav.

Za uporabo paketov NEO ni potrebno sklepati več ločenih naročniških razmerij, saj so vse storitve združene v en paket. Tako je uporaba televizije, interneta in mobilne telefonije enostavnejša in pregledna.

Ne glede na to, ali potrebujete hiter internet za delo ali zabavo, raznovrstno televizijsko ponudbo ali neomejene klice in sporočila v mobilnem omrežju, so paketi NEO prava izbira za vas. Pridružite se tisočim zadovoljnim uporabnikom in si tudi vi zagotovite brezskrbno uporabo storitev s paketi NEO.

Vezavo lahko sklenete tudi v naših trgovinah Akustika Group v Jaršah ali Domžalah, kjer vam bodo prijazni in strokovni prodajalci z veseljem svetovali pri izbiri pravega paketa za vaše potrebe. Ne odlašajte, obiščite najbližjo trgovino Akustika Group in si zagotovite brezskrbno zabavo.